City hoppen in Rotterdam

City hoppen in Rotterdam

City hoppen in Rotterdam

Zo moeder Zo dochter ~ leuk om samen te doen

City hoppen in Rotterdam met grote en kleine dochters

Lunchen bij Hotel New York
Waar vroeger de klerken van de Holland Amerika Lijn de papieren van de vertrekkende landverhuizers controleerden, lunchen nu dagelijks Rotterdammers en reizigers van over heel de wereld naast elkaar. Voor de echte lekkerbekken is een complete menukaart voor elk tijdstip en voor ieder wat wils.

Tentoonstelling Villa Zebra
Even verderop in Villa Zebra op de Kop van Zuid, bezoek je de verschillende tentoonstellingen en volgen de kids één van de workshops. Daarnaast zijn er regelmatig extra activiteiten. Kijk voor openingstijden onder het kopje Informatie.
Toegangsprijs kinderen en volwassenen € 7,- incl. workshop voor kinderen

Midget Golfbaan Parkhaven
Gelegen aan de andere kant van de Maas, op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof aan het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig midgetgolfen. Hierover doe je ongeveer een uur en een kwartier en kost € 7,- per parcours van 18 holes.

Pannenkoekboot
Honger gekregen van alle activiteiten? Dan is het tijd om te ontspannen en al varend, ongedwongen te genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken én allerlei lekkers om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en zelfs eitjes. Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten?
Ook geopend op 1e en 2e Pinksterdag!
Volwassenen betalen online € 16,65 p.p. en aan boord € 18,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar betalen online € 11,25 p.p. en aan boord € 12,50 p.p.

city trip Rotterdam blog by Kieke le chique. Zo moeder zo dochter

 

logoVierkant-KLC-roze

Share this post