KLC in Scheveningse Courant

Kieke le Chique in het nieuws

We staan in De Scheveningse Courant en het HaagWestNieuws!

Wij zijn trots dat we in de Mode Special van deze regionale kranten staan. Het is niet alleen de regio waarin Kieke le Chique is ontstaan maar ook de geboortegrond van mijn dochter Frederique ‘Kieke’, mijn inspiratiebron. Zij zat dan ook met grote ogen te kijken toen ze het artikel van mama in de krant zag staan. Geweldig momentje!

We hadden al handgemaakte sieraden voor dames en meiden én nu ook stoere armbanden voor de KLC-man! En dat is nog maar de helft van het totaalplaatje van wat Kieke le Chique te bieden heeft. Naast de verkoop van sieraden geven we Workshops sieraden maken, vaak in combinatie met een bijzondere High Tea of Tea de Luxe én schrijven we regelmatig een Blog ‘Zo moeder Zo dochter’ waarmee we ons publiek leuke uitstapjes aanreikt om samen te gaan doen.
Geven, maken en beleven, dat totaalplaatje maakt Kieke le Chique zo bijzonder en geliefd.

Nog leuker is de WIN-actie in de Mode Special van De Scheveningse Courant en het HaagWestNieuws! Door je eenvoudig in te schrijven voor de nieuwsbrief maak je kans op een Workshop sieraden maken in combinatie met een High Tea in de badplaats Scheveningen. Kieke le Chique is gek op cadeautjes krijgen en cadeautjes geven.

Share this post