Service

Inpakken als Cadeau

Wij pakken elke bestelling op onze unieke wijze in. Ook als het voor jezelf is.
Het fraai inpakken maakt het helemaal af. Wij hopen dat het uitpakken al een feestje is. Het moet voelen alsof je iets extra’s verdient hebt. Een cadeautje!

Maattabel

Zo meet je jouw polsmaat. Leg een flexibel meetlint rond je pols, of leg een touwtje rond je pols en meet de lengte af langs een liniaal. Doe dit zonder tussenruimte! En Voilà.

Algemene polsmaat-tabel in centimeters:
11-12 cm:       0-6 maanden
12-13 cm:       6-12 maanden
13-14 cm:       1-3 jaar
14-15 cm:       4-7 jaar
15-16 cm:       6-9 jaar
16-17 cm:       S
17-18 cm:       M
18-19 cm:       L
19-20cm:       XL
20-21cm:       XXL

Algemene halsmaat-tabel in centimeters voor de korte halsketting:
0-8 jaar:           35 cm
8-12 jaar:         40 cm
> 12 jaar:         45 cm

Maatwerk – eigen ontwerp

Zit je maat er niet bij, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wellicht hebben wij een oplossing voor je.
Heb je een bijzondere gelegenheid waar je een uniek sieraad of accessoire cadeau wilt doen, bijvoorbeeld als bruidsketting, geboortearmbandje, vriendschapsarmband of relatiegeschenk? Daag ons uit en vraag ons mee te denken om tot een voor jou passend exemplaar te komen. Ook grote oplage.

Leveringsvoorwaarden en service

Levering

In Nederland kun je jouw sieraad binnen 1 à 2 werkdagen tegemoet zien.
Als jij je aankoop buiten Nederland wilt ontvangen dan verzoeken wij je wensen per email kenbaar te maken.

Recht van retour

We stellen voorop dat de sieraden en accessoires met veel zorg en liefde worden gemaakt, ingepakt en verzonden.
Wanneer je onverhoopt toch niet tevreden bent met je aankoop, dien je ons hiervan uiterlijk binnen drie dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. Dit kan telefonisch of via een e-mail. Nadat we het item in originele staat retour hebben ontvangen, dragen we zorg voor terugbetaling van het aankoopbedrag. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de ontvanger, dit is bij sieraden slechts een tweetal postzegels. Als je het sieraad onverhoopt beschadigd hebt ontvangen, dien je ons hiervan direct na ontvangst op de hoogte te stellen. Wij verzoeken je dan een e-mail te sturen met een foto van de beschadiging. In dit geval sturen wij je uiteraard, in alle redelijkheid, een nieuw exemplaar toe, ná ontvangst van het retour ontvangen sieraad. U heeft echter te allen tijde 10 dagen bedenktijd, besluit u het product toch niet te houden dan dient u dit binnen 10 dagen te retourneren.

Voorraad

Als blijkt dat een aangekocht sieraad onverhoopt niet voorradig is, nemen we direct contact met je op om een nieuwe leverdatum af te stemmen. Tenzij jouw keuze op dat moment naar een ander product uit gaat. Mochten we niet kunnen leveren dan dragen wij onmiddellijk zorg voor terugbetaling van het aankoopbedrag.

Maatwerk

Als je een speciaal verzoek hebt voor een exclusief sieraad, vraag het ons dan gerust. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsevenement, jubileum, familiefeest, huwelijk of geboortefeest. Hierbij valt te denken aan een speciaal ontworpen halsketting, armband voor hem/haar of zelfs een sleutelhanger, key-cord of bijvoorbeeld een tas-hanger. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Gebruik van sieraden

Alle sieraden zijn vrij van nikkel en daarmee vrij van nikkel allergieën. Nikkelvrije sieraden zijn zeer vriendelijk voor de huid, duurzaam en plezierig om te dragen.
Elk sieraad dat gemaakt is van staal, verzilverd, verguld, zilver of van goud kan met een zachte doek en zacht poetsmiddel (Silvo) worden opgepoetst. Zie je een waas over je legering ontstaan dan kun je deze dus weer laten glimmen. Bij metalen en verzilverde items kan de glimmende laag na verloop van tijd/jaar slijten.
Het is raadzaam om de sieraden niet bloot te stellen aan veel water en ze daarom af te doen tijdens het zwemmen, douchen, soppen en afwassen. De sieraden verliezen hierdoor hun oorspronkelijke kleur. Dit geldt ook voor alle lederen en waxkoord onderdelen.
* Sieraden van massief zilver, goud of staal ondervinden hiervan minder last.

Kinderen en sieraden

Kinderen dienen ten minste tot vier jaar de sieraden onder toezicht te dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden wegens mogelijk gevaar voor verwonding of inslikken van kleine onderdelen. Doe de sieraden altijd af tijdens het slapen, in bad gaan of druk spelen.
EEN KINDERSIERAAD IS GEEN SPEELGOED!