Shoppen in Amsterdam

Shoppen in Amsterdam

Shoppen in Amsterdam

Zo moeder Zo dochter ~ leuk om samen te doen

Verrassend shoppen, luxe lunchen én uitwaaien tijdens een herfst wandeling in Amsterdam.

Reis voor de verandering eens 1ste klas, parkeren hoeft dan tenslotte niet. Met een dagretour vanuit héél Nederland trein je met gemak naar Amsterdam.

Begin bij aankomst op A’dam CS en geniet van een heerlijk ontbijt in Grand Café 1e klasgelegen op spoor 2-b. Dit restaurant ademt de sfeer van vroeger. Er is ook een authentieke wachtkamer uit 1881 te bezichtigen, hier ervaar je hoe decadent wachten op een trein in 1881 moet hebben gevoeld.

Ga lekker vroeg en beleef Amsterdam in de ochtenddauw, want in de bijzondere winkels krijg je vaak vers kopje koffie en kun je alvast bijpraten in het Amsterdams. Ga bijvoorbeeld naar de 9 Straatjes of wandel door de Pijp. Check of er Earlybird en NS acties zijn voor nog meer plezier.

Genoeg gewinkeld en toe aan rust en ruimte? Leg je aankopen veilig in een kluisje op CS en bezoek één van de mooie parken of tuinen die Amsterdam rijk is. Even onthaasten, uit de drukte, lekker de natuur opsnuiven en fris weer  1ste klas terug naar huis… Of toch nog even een happy hour nemen bij Grand Café 1e klas’­?

logoVierkant-KLC-roze

Share this post