Voorwaarden

Welkom

De sieraden worden altijd met veel zorg en liefde gemaakt én ze worden prachtig voor je ingepakt.

Betaling

Prijzen zijn inclusief BTW
Er kan voorlopig alleen met iDEAL betaald worden.

Levering

Binnen Nederland kun je je bestelling binnen 1 à 2 werkdagen tegemoet zien. Binnen Europa neemt het ongeveer 3 tot 4 werkdagen in beslag en daarbuiten omstreeks 7 werkdagen. Na ontvangst van je betaling word je sieraad per post verzonden.

Recht van retour

Vooropgesteld dat de sieraden met veel zorg en liefde worden gemaakt, ingepakt en verzonden.

Wanneer je onverhoopt toch niet tevreden bent met je aankoop, dien je ons hiervan uiterlijk binnen drie dagen na ontvangst hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan telefonisch of door een email. Nadat we het sieraad in de originele staat retour hebben ontvangen, dragen we zorg voor terugbetaling van het aankoopbedrag. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de ontvanger. Ook als je het sieraad onverhoopt beschadigd hebt ontvangt, dien je ons hiervan uiterlijk binnen drie dagen na ontvangst op de hoogte te stellen. Wij verzoeken je dan een email te sturen met een foto van de beschadiging. In dit geval sturen wij je uiteraard, in alle redelijkheid, een nieuw exemplaar toe, ná ontvangst van het retour ontvangen sieraad. U heeft echter te allen tijde 14 dagen bedenktijd, besluit u het sieraad toch niet te houden dan dient u dit binnen 14 dagen te retourneren.

Beleid

Als blijkt dat een aangekocht sieraad niet voorradig is nemen we direct contact met je op om een nieuwe leverdatum af te stemmen. Tenzij je keuze op dat moment naar een ander sieraad uit gaat. Mochten we onverhoopt niet kunnen leveren dan dragen wij onmiddellijk zorg voor terugbetaling van het aankoopbedrag.

Maatwerk opdrachten

Indien je een speciaal verzoek hebt voor een exclusief sieraad, vraag het ons dan gerust. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsevenement, jubileum, familiefeest, huwelijk of geboortefeest. Hierbij valt te denken aan een speciaal ontworpen halsketting, armband voor hem/haar of zelfs een sleutelhanger, key-cord of bijvoorbeeld tashanger. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij denken graag met je mee!

Kieke le Chique