Wie is Kieke?

Handgemaakte sieraden voor meiden en dames

Kieke is een leuke en fijne persoonlijkheid, ze houdt van dagdromen en raakt geïnspireerd door haar omgeving. Ze organiseert graag een high tea in het park of gaat met vriendinnen naar een smaakvol feest. Tijdens zo’n gelegenheid moet alles kloppen, de entourage, de sfeer, de kleding. Een sieraad van Kieke le Chique mag aan dit beeld natuurlijk niet ontbreken.

Kieke le Chique is een origineel Nederlands sieraad en accessoire label. De sieraden en accessoires zijn vaak tijdloos, elegant en vaak gedecoreerd met o.a. natuurstenen, zoetwaterparels en trendsettende elementen. Door met mooie natuurlijke- en eigentijdse materialen te spelen wordt elk sieraad een blikvanger.

Voor jonge meidenmodebewuste vrouwen en stoere mannen.

Het leuke van Kieke le Chique is dat je de mogelijkheid hebt om samen met je beste vriendin, dochter of bijvoorbeeld je man of zus een sieraad op maat te bestellen! Een korte lengte voor jonge meiden en een langere versie voor volwassenen. Zo kun je een speciale gelegenheid bezegelen met een sieraad op maat voor jezelf of elkaar.

Elke bestelling wordt in de stijl van Kieke le Chique op prachtige wijze ingepakt en met zorg verzonden. Een feestje om te geven of om zelf uit te pakken.

We presenteren regelmatig nieuwe items in de webshop. Schrijf je daarom eenvoudig in voor onze nieuwsbrief of volg ons via social media.

Daarnaast schrijft Kieke regelmatig een Blog met verrassend leuke uit-tips voor ‘Zo Moeder Zo Dochter‘, omdat we het heel leuk vinden om samen inspirerende dingen te doen. Dat geven we je cadeau!

Heb je bijvoorbeeld al eens een workshop sieraden maken van Kieke le Chique gedaan? Wij maken er een complete beleving van, in combinatie met een High Tea o chique of een Luxe thee arrangement bij jouw thuis of op locatie. Erg leuk om te doen met vriendinnen of collega’s als onderdeel van een vrijgezellenfeest, bruidsfeest, jubileum of creatieve meidenmiddag. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Welkom in de wereld van Kieke le Chique!

Kieke le Chique is ontstaan tijdens een sfeervolle high-tea en workshop ‘sieraden maken’ met vriendinnen. De voorbereiding en organisatie hiervan waren zo ontzettend leuk dat Kieke le Chique vanaf dat moment is gaan groeien.

Creëren zit bij ons in de genen en zo is de passie voor sieraden maken ingekleurd. We spelen graag met verschillende materialen om telkens weer een blikvanger te creëren. Met de styling en de fotografie hopen we dat ook jij je thuis voelt in de wereld van Kieke le Chique.

Regelmatig presenteren we nieuwe items in de webshop, schrijf je daarom eenvoudig in voor onze nieuwsbrief of volg ons via social media!