Workshop Chakra armband maken

Workshops Chakra armband maken – maak je eigen feel-good-bracelet

Heb je zin in een creatieve uitspatting aan zee, in je eigen tuin of op een andere locatie? Laat je dan inspireren door Kieke Le Chique in een Workshop Chakra armband(en) maken. We werken met fijne en kwalitatieve materialen. Bepaal zelf of je met kleine glaskraaltjes, fiber kralen of met natuurstenen kralen wilt gaan werken. De natuurstenen kralen hebben elk een eigen betekenis en geven je kracht waar nodig. Magisch en mysterieus maar vooral heel mooi materiaal.

Kieke le Chique werkt met een ruime keuze aan mooie materialen die allemaal voor je worden klaargezet. De keuze bestaat uit een grote diversiteit aan kralen van fiber, glas, hout, metaal en/of natuurstenen. Kies je voor de knooptechniek dan heb je de keus uit 12 kleuren koord. Als je iets meer wilt besteden dan zorgen wij voor mooie natuurstenen kralen, bedels, kwastjes en/of veertjes.

Wij leren je de techniek die past bij je keuze, zoals met sieraadtangen omgaan, het verlijmen van kleine onderdelen of kwastjes maken. Wij staan voor je klaar om te helpen waar nodig, ook tijdens je creatieve proces. Linksom of rechtsom ga jij na de workshop gepimt de dag tegemoet.

De workshop is goed te combineren als onderdeel van een dagprogramma. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of personeelsfeest. Maak een leuke en unieke herinnering in een workshop met Kieke Le Chique.

  • In cooperation with the ‘Dutch Language Café – The Hague’ a workshop will be extra interesting because you will also learn to speak Dutch in a playful manner.

Ben je gek op creatieve workshops? Bekijk dan ook de andere workshops voor dames, heren of kinderen.

Wij hebben er altijd erg veel plezier zin. Lijkt dit je wat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met jou speciale wensen.

Share this post