Workshop hoeden pimpen

Workshop hoeden pimpen met Kieke Le Chique

Workshop hoeden pimpen – maak je eigen Ibiza stijl hoed

Heb je iets bijzonders te vieren of ben je op zoek naar een creatieve uitspatting op het strand, in je eigen tuin of op een andere locatie? Laat je dan inspireren door Kieke le Chique in een Workshop hoeden pimpen. We werken met kwalitatieve hippe hoeden van stro die lekker zitten en de rand van de hoed naar eigen hand gezet kan worden. Bepaal zelf of je de hoed stoere of stylish wilt dragen.

Kieke le Chique werkt met een ruime keuze mooie materialen die allemaal voor je klaar worden gezet. De keuze is reuze en bestaat uit onder andere verschillende soorten lint van kant, suède veters om van alles aan te hangen, mooie stoffen om banden van de maken, applicaties, kettingen in o.a. de kleuren zilver, goud en rosé-goud. Daarnaast zijn er prachtige kralen om mee te rijgen of hangers van te maken en is er een variatie aan bedels en veertjes.

Als je ook maar een piep klein beetje overweg kunt met naald en garen, leren wij je dit toepassen. Dit geldt ook voor het gebruik van de sieraadtangen en het verlijmen van kleine onderdelen. Wij staan voor je klaar om te helpen waar nodig, ook tijdens je creatieve proces. Linksom of rechtsom ga jij na de workshop gepimt en stylish de zon tegemoet.

De workshop is goed te combineren als onderdeel van een dagprogramma. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of ander thema feest. Vier het goed, vier het memorabel met Kieke le Chique!

In samenwerking met het ‘Dutch Language Café – Den Haag’ wordt de workshop hoeden pimpen extra interessant want zo leer je ook nog spelenderwijs Nederlands spreken.

Ben je gek op pimpen en creatieve uitstapjes? Kijk dan ook eens naar de workshops sieraden maken voor dames, heren, gezinnen en kinderfeestjes.

Wij hebben er altijd erg veel plezier zin. Lijkt dit je wat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met jou speciale wensen.

| Vanaf 8 personen | duurt ca. 2 uur | locatie in overleg |
| va.  27,00 p.p. locatie en verdere invulling horeca en aankleding afhankelijk |

Share this post