Workshop – Armbandjes maken Junior

workshop sieraden maken meisjes

Workshop armbandjes maken Junior

Maak je eigen unieke sieraden met Kieke Le Chique, een BFF-armbandje met letters, rijg een armbandje met glazen kraaltjes of knooparmband met designer kwaliteit amulet. Leuk om samen te doen tijdens een verjaardagsfeestje, tuinfeest of ben je net geslaagd? Vraag naar de mogelijkheden hoe we samen iets kunnen gaan maken passend bij jouw thema. Met een schitterend eindresultaat natuurlijk, jouw eigen unieke ontwerpen.

Prachtige materialen:
Tijdens de workshop liggen er verschillende voorbeeldarmbandjes op tafel. Natuurlijk maak je je eigen exemplaren naar creatief inzicht. Je kunt kiezen uit prachtige materialen, kleuren en vormen, waaronder glaskralen, verzilverde, vergulde en rosé-vergulde elementen, leer- en wax koord en hippe hangers. Hiervoor gebruiken we een kralenbord, tangen of een weefraam. Wij staan klaar om je te helpen waar nodig.

Stijl van Kieke Le Chique:
We leggen je de verschillende technieken stap voor stap uit en vervolgens kies jij welke techniek je gaat toepassen. Wij zorgen voor een ruim aanbod aan materialen, afgestemd op de leeftijd van jou en je vriendinnen. Samen maken we er een super leuke creatieve middag van. Wedden dat jij gaat Shinen!

Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshop details en locatie wensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | vanaf 6 jaar | ca. 1½ uur
| va. € 14,00 p.p. locatie afhankelijk |

workshop sieraden maken jongens

Workshop armbandjes maken & Cupcakes and Lemonade

Creatief je eigen sieraden maken terwijl je geniet van lekkere Cupcakes en limonade. Heb jij iets te vieren, een verjaardag, clubkampioen of ben je geslaagd? Wij maken je dag helemaal bijzonder met een mooi gedekte tafel om van te smullen met glitter en glamour!

Ontvangst met cupcakes & lemonade:
Als jij en je vriendinnen binnen komen is de tafel mooi gedekt met zoete en biologisch fruitige limonades. Op porseleinen etagères presenteren we prachtige cupcakes, soesjes, fruit en een variatie aan roomboterkoekjes. Jullie zullen zeker genieten. Wil je je tafel sfeervol laten thematiseren dan behoort dat ook tot de mogelijkheden, in communie stijl of als Alice in Wonderland bijvoorbeeld.

Creatief aan de slag:
Tijdens het smikkelen ga je natuurlijk aan de slag met het maken van twee prachtige sieraden, Je maak een armband naar eigen inzicht en past daar je tweede sieraad op aan. Dit kan nog een armband, een ketting of oorbellen zijn. Wij leg je stap voor stap uit hoe je de verschillende technieken kunt gaan toepassen. We zijn benieuwd welk sieraad straks aan jouw pols schittert.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshop details en locatie wensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | vanaf 6 jaar | ca. 2 uur
| va. € 27,- p.p. locatie afhankelijk |

workshop sieraden maken en high tea kidss

Workshop armbandjes maken
& High Tea

Onwijs populair is deze workshop sieraden maken voor meiden in combinatie met een High Tea Le Chique Junior. Ideaal voor meiden die echt in de watten gelegd willen worden. Wij presenteren een luxueuze High Tea Junior op prachtig opgemaakte etagères. Ondertussen maak je samen met je vriendinnen unieke armbandjes. Hoe speciaal is dat!

Genieten: luxueuze high tea:
Voordat je aan de slag gaat, drinken we een lekker kopje biologische thee van onder meer verse munt én biologisch fruitige limonades. We serveren de limonades in mooie karaffen, en thee in schitterend serviesgoed en het lekkers op etagères. Tijdens de workshop kun je smullen van overheerlijke mini scones met clotted cream en aardbeien jam, mini sandwiches, roomboterkoekjes en vers fruit. Helemaal zoals je van Kieke Le Chique mag verwachten. Wil je je tafel sfeervol laten thematiseren dan behoort dat ook tot de mogelijkheden, in ‘communie stijl’ of ‘Alice in Wonderland’ stijl bijvoorbeeld.

Jouw unieke armband:
Natuurlijk kom je niet alleen voor de High Tea naar een workshop van Kieke Le Chique. Ieder meisje droomt ervan om eens een eigen sieraad te maken met een tintje Kieke Le Chique. Daarom leggen wij je alles uit over de verschillende technieken, het gebruik van een kralenbord, tangen of evt een weefraam. Jij mag kiezen met welke materialen je wilt gaan werken. Wij helpen je waar nodig.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshop details en locatie wensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | vanaf 6 jaar | ca. 2½ uur
| va. € 38,- p.p. locatie afhankelijk |