Workshop bodychain maken aan zee met Kieke Le Chique.

 

Workshop – Body chain maken

 

Heb je iets speciaal te vieren of ben je op zoek naar een creatieve sexy uitspatting op het strand, in je eigen tuin of op een andere locatie? Laat je dan inspireren door Kieke le Chique in een workshop Body Chain Maken. De body chain staat heel mooi onder een elegante jurk of over je classy bikini.

Kieke Le Chique werkt met een ruime keuze aan mooie materialen die allemaal voor je klaar worden gezet. De keuze bestaat onder andere uit verschillende soorten verzilverde, vergulde en rosé-vergulde kettingen. Bepaal zelf of je de body chain naturel of juist kleurrijk wilt dragen. Daarnaast zijn er prachtige kraaltjes en is er een variatie aan natuurstenen, bedeltjes en veertjes.

Wij leren je handig gebruik te maken van de sieraad tangen en alle kleine onderdelen. Heb je hulp nodig, dan staan we voor je klaar om te helpen waar nodig, ook tijdens je creatieve proces. Jij gaat in ieder geval na de workshop sexy gestyled de zon tegemoet. De workshop is een leuk onderdeel in een dagprogramma, bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, verjaardag of ander themafeest. Een leuke meiden en dames workshop (18+).

De workshops onderling kunnen natuurlijk heel goed gecombineerd worden zodat je een leuke set kunt creëren, wij maken hiervoor natuurlijk een fijn prijsje. Samen maken we er een leuke creatieve middag van. Wedden dat jij gaat Shinen!

High Tea, Borrel met tapas of luxe Lunch
Je kunt deze workshop ook uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea op mooi porseleinen serviesgoed en etagères. Vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen voor bijna elk budget iets lekkers presenteren.

Lijkt dit je bijzonder leuk om te doen? Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 2 uur | € 39,00 p.p. |