Workshop enkelbandjes maken aan zee met Kieke Le Chique.

 

Workshop – Enkelbandje maken

 

In de workshop enkelbandje maken bestaat de mogelijkheid om in plaats hiervan een handbandje te maken, een prachtige hand versiering tot aan je ringvinger. Ook bij deze workshop halen wij weer alles uit kast om jou een super leuke middag te bezorgen. Wij presenteren mooie materialen zoals zilver-, goud- en rosé-goudkleurige kettinkjes, bedels, natuurstenen kralen, glaskralen en andere trendy hangers en onderdelen.

We leren je handig omgaan met sieraadtangen en kraaltjes aanzetten. Natuurlijk kun je kiezen voor een knooptechniek zodat je zonder slotjes een altijd passend enkelbandje kunt maken. Met de knooptechniek is er een leuke variatie aan frisse kleuren koord en glaskraaltjes. Laat je verleiden door alle mogelijke creaties.

De workshops onderling kunnen natuurlijk heel goed gecombineerd worden zodat je een leuke set kunt creëren, wij maken hiervoor natuurlijk een fijn prijsje. Samen maken we er een leuke creatieve middag van. Wedden dat jij gaat Shinen!

High Tea, Borrel met tapas of luxe Lunch
Je kunt deze workshop ook uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea op mooi porseleinen serviesgoed en etagères. Vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen voor bijna elk budget iets lekkers presenteren.

Lijkt dit je erg leuk om te doen? Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 1½ uur | va. € 20,00 kralen | va. € 27,50 metalen | Kids € 19,50 kralen en bedeltjes