Workshop cowgirl hoed maken aan zee met Kieke Le Chique.

 

Workshop – cowgirl of cowboy hoed maken

 

Ben je op zoek naar een creatieve uitspatting op het strand, in je eigen tuin of op een andere hippe locatie? Laat je dan inspireren door Kieke le Chique in een workshop hoeden Pimpen. We werken met kwalitatieve hoeden van stro die lekker zitten en de rand van de hoed naar eigen hand gezet kan worden. Bepaal zelf of je de hoed stoer of stylish wilt dragen.

Kieke le Chique werkt met een ruime keuze aan mooie materialen die allemaal voor je klaar worden gezet. De keuze is reuze en bestaat uit onder andere verschillende soorten lint en kant, suède veters om te vlechten en van alles aan te hangen, mooie stoffen om banden van de maken, applicaties, kettingen in o.a. de kleuren zilver, goud en rosé-goud. Daarnaast zijn er prachtige kralen om te rijgen of hangers van te maken en is er een variatie aan bedels en veertjes.

Als je ook maar een piep klein beetje overweg kunt met naald en garen, leren wij je dit toepassen. Dit geldt ook voor het gebruik van de sieraadtangen en het verlijmen van kleine onderdelen. Wij staan voor je klaar om te helpen waar nodig, ook tijdens je creatieve proces. Linksom of rechtsom ga jij na de workshop gepimt en stylish de zon tegemoet.

Deze workshops onderling kunnen natuurlijk goed gecombineerd worden, wij maken hiervoor natuurlijk een fijn prijsje. Samen maken we er een leuke creatieve middag van, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of ander thema feest.

High Tea, Borrel met tapas of luxe Lunch
Je kunt deze workshop ook uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea op mooi porseleinen serviesgoed en etagères. Vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen voor bijna elk budget iets lekkers presenteren.

Lijkt dit je bijzonder leuk om te doen? Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 2,5 uur | va. € 29,00 p.p. locatie, horeca en aankleding afhankelijk |