Workshop sieraden maken aan zee met Kieke Le Chique.

 

Workshop sieraden maken – volwassenen

 

Beleef een leuke middag sieraden maken met je vriendinnen, familie, vereniging, stichting of een andere club mensen, ook voor mannen! Wij organiseren deze workshop tijdens je verjaardag, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of afscheidsfeestje. Kieke Le Chique neemt je aan de hand en leert je de fijne kneepjes van het vak. Jij maakt dan je eigen persoonlijke sieraad met mooie materialen.

Stijlvolle materialen, schitterende kleuren:
Na het ontvangst nemen jullie plaats aan tafel met voorbeeld armbanden. Vervolgens leggen we de gekozen techniek uit en is er voor iedereen ruimte om zelf een armband te maken. Uiteraard doe je dit geheel naar eigen inzicht en creativiteit. Je hebt volop keus uit allerlei materialen, kleuren en bijzondere vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leren bandjes, glaskralen, natuurstenen, verzilverde-, vergulde- en rosé-vergulde onderdelen, waxkoord en trendy hangers.

Speciale technieken:
Maak je wensen vooraf kenbaar en je kunt je creatief helemaal laten gaan met behulp van bijvoorbeeld de rijgtechniek op een weefgetouw met glaskraaltjes, het kettelen van een bedelarmband, een lederen wikkelarmband of een waxkoord knopen met een mooi medaillon eraan. Hierbij leer je o.a. met verschillende sieraadtangen te werken en het aanzetten van een metalen slotje met verlengkettinkje, met staaldraad werken of beheers je straks een speciale knooptechniek. Alles staat voor je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten. Wil je dat iedereen ongeveer hetzelfde armbandje maakt met een specifiek thema, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

De workshops onderling kunnen natuurlijk heel goed gecombineerd worden zodat je een leuke set kunt creëren, wij maken hiervoor natuurlijk een fijne prijs. Samen maken we er een super leuke creatieve middag van. Wedden dat jij gaat Shinen!

High Tea, Borrel met tapas of luxe Lunch
Je kunt deze workshop ook uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea op mooi porseleinen serviesgoed en etagères. Vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen voor bijna elk budget iets lekkers presenteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 2 uur | va. € 20,00 kralen | va. € 29,50 leder | va. € 42,50 combi twee armbanden | locatie afhankelijk |