Workshop tashanger of sleutelhanger maken aan zee met Kieke Le Chique.

 

Maak je eigen tashanger of sleutelhanger

 

Maak in deze workshop een hippe tashanger om je tas mee te pimpen of een stoere sleutelhanger. Heb je een nieuw huis gekocht of gehuurd, maak er dan een ná de verbouwing een feestje van. Maak de sleutelhanger in de kleur en de stijl die bij jou past – and get your keys chained! Heb je een tas die een mooie tashanger kan gebruiken dan maak je er een die bij je tas past. Met of zonder sleutels zijn ze sowieso super leuk om te zien. Laat je inspireren in deze workshop door alle mooie onderdelen en kleuren van Kieke Le Chique. We werken met kwalitatieve karabijnen en stalen ringen. Bepaal zelf of je ton-sur-ton of juist met bonte kleuren wilt werken.

De dames weten hier wel raad mee! We leren je met sieraad tangen werken, we gaan rijgen, knopen, kettelen, alles kan worden toegepast om jouw favoriete hanger te maken. Hang die maar aan je tas! Voor de mannen hebben we een houten boomstam, een hamer en pot-nagels om stoer mee aan de slag te gaan. Of verschillende kleuren paracords om een grove knooptechniek toe te passen. Kids gaan knopen en rijgen met gekleurde wax-koortjes, bedeltjes en bonte kralen om er een vrolijke geheel van te maken.

De workshops onderling kunnen natuurlijk heel goed gecombineerd worden zodat je een leuke set kunt creëren, wij maken hiervoor natuurlijk een fijn prijsje. Samen maken we er een leuke creatieve middag van. Wedden dat jij gaat Shinen!

High Tea, Borrel met tapas of luxe Lunch
Je kunt deze workshop ook uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea op mooi porseleinen serviesgoed en etagères. Vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen voor bijna elk budget iets lekkers presenteren.

Lijkt dit je bijzonder leuk om te doen? Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 2 uur | va. € 24,00 p.p. locatie, horeca en aankleding afhankelijk | Kids va. € 17,50 p.p.