Workshop tas bewerken, tas pimpen aan zee met Kieke Le Chique.

 

Pimp je eigen palmblad tas tot Ibiza bag!

 

Pimp je eigen palmblad tas tot Ibiza stylish bag. Ben je op zoek naar een creatieve uitspatting op het strand, in je eigen tuin of op een andere hippe locatie? Laat je dan inspireren door Kieke le Chique in een workshop tassen Pimpen. We werken met kwalitatieve tassen van palmblad gevlochten die lekker dragen, met korten of lange schouderband.

Kieke Le Chique werkt met een ruime keuze aan mooie materialen die allemaal voor je worden klaargezet. De keuze is rijkelijk en bestaat uit onder andere verschillende soorten lint en kant, suède veters om te vlechten en van alles om eraan te hangen, mooie kleuren bolletjes banden en mooie kleuren krijtverf om je eigen applicatie mee te verven. Daarnaast zijn er prachtige kralen om te rijgen.

Als je ook maar een klein beetje overweg kunt met naald en garen, leren wij je dit toepassen. We leren je sieraad-tangen te gebruiken, verven met sjablonen en het verlijmen van kleine onderdelen. Wij staan voor je klaar om te helpen waar nodig, ook tijdens je creatieve proces. Linksom of rechtsom ga jij na de workshop gepimt en stylish met deze mooie tas de zon tegemoet.

De workshops onderling kunnen natuurlijk goed gecombineerd worden, bijvoorbeeld met een tashanger erbij. Samen maken we er een leuke creatieve middag van, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of ander thema feest.

High Tea, Borrel met tapas of luxe Lunch
Je kunt deze workshop ook uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea op mooi serviesgoed en etagères. Vraag naar de mogelijkheden, wij kunnen voor bijna elk budget iets lekkers presenteren.

Lijkt dit je bijzonder leuk om te doen? Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 2,5 uur | va. € 39,50 p.p. locatie, horeca en aankleding afhankelijk |