Workshop – Body chain maken

Workshop – Body chain maken

Heb je iets speciaal te vieren of ben je op zoek naar een creatieve sexy uitspatting op het strand, in je eigen tuin of op een andere locatie? Laat je dan inspireren door Kieke le Chique in een workshop Body Chain Maken. De body chain staat heel mooi onder een elegante jurk of over je classy bikini.

Kieke le Chique werkt met een ruime keuze aan mooie materialen die allemaal voor je klaar worden gezet. De keuze bestaat onder andere uit verschillende soorten verzilverde, vergulde en rosé-vergulde kettingen. Bepaal zelf of je de body chain naturel of juist kleurrijk wilt dragen. Daarnaast zijn er prachtige glas kraaltjes om te rijgen en is er een variatie aan bedeltjes en veertjes.

Wij leren je handig gebruik te maken van de sieraad tangen en alle kleine onderdelen. Wij staan voor je klaar om te helpen waar nodig, ook tijdens je creatieve proces. Jij gaat in ieder geval na deze workshop sexy gestyled de zon tegemoet.

De workshop is een leuk onderdeel in een dagprogramma, bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, verjaardag of ander themafeest. Een leuke meiden (18+) en dames workshop!

Ben je gek op pimpen en creatieve uitstapjes? Kijk dan ook eens naar de andere workshops sieraden maken of een enkelbandje maken om te combineren. Het behoort ook tot de mogelijkheid deze workshop uit te breiden met een Luxe Thee arrangement of High Tea Le Chique op brocante Engels porseleinen serviesgoed.

Lijkt dit je bijzonder leuk om te doen? Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshop details en locatie wensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 1½ uur | va. € 27,00 p.p. | locatie, horeca en aankleding afhankelijk |