Workshop – Sieraden maken

Workshop sieraden maken – volwassenen

Beleef een leuke middag sieraden maken met je vriendinnen, familie, vereniging, stichting of een andere club mensen, ook voor mannen! Wij organiseren deze workshop tijdens je verjaardag, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of afscheidsfeestje. Kieke Le Chique neemt je aan de hand en leert je de fijne kneepjes van het vak. Jij maakt dan je eigen persoonlijke sieraad met mooie materialen.

Stijlvolle materialen, schitterende kleuren:
Na het ontvangst nemen jullie plaats aan tafel met voorbeeld armbanden. Vervolgens leggen we de gekozen techniek uit en is er voor iedereen ruimte om zelf een armband te maken. Uiteraard doe je dit geheel naar eigen inzicht en creativiteit. Je hebt volop keus uit allerlei materialen, kleuren en bijzondere vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leren bandjes, glaskralen, natuurstenen, verzilverde-, vergulde- en rosé-vergulde onderdelen, waxkoord en trendy hangers.

Speciale technieken:
Maak je wensen vooraf kenbaar en je kunt je creatief helemaal laten gaan met behulp van bijvoorbeeld de rijgtechniek op een weefgetouw met glaskraaltjes, het kettelen van een bedelarmband, een lederen wikkelarmband of een waxkoord knopen met een mooi medaillon eraan. Hierbij leer je o.a. met verschillende sieraadtangen te werken en het aanzetten van een metalen slotje met verlengkettinkje, met staaldraad werken of beheers je straks een speciale knooptechniek. Alles staat voor je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten. Wil je dat iedereen ongeveer hetzelfde armbandje maakt met een specifiek thema, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 2 uur | va. € 20,- locatie afhankelijk |

Workshop sieraden maken & Thee de Luxe

Zin in een inspirerende middag sieraden maken in combinatie met een luxe thee arrangement? Laat je dan in de watten leggen en schuif aan een prachtig gedekte tafel met linnengoed, oud Engels porseleinen serviesgoed en oogstrelende lekkernijen op mooie etagères.
Daarnaast presenteren wij, zoals genoemd in de ‘Workshop sieraden maken’, mooie kralen, soepel leer en prachtige bedeltjes mooi uitgestald op een andere afgerokte tafel.

Tussen het creëren door geniet je van luxe biologische theesoorten zoals prachtige Chinese bloembollen thee, verse munt, rozemarijn of thijm direct van de plant geknipt. Met keuze uit melk volgens Engels gebruik of biologische honing. Op etagères presenteren we o.a. romige soesjes, een variatie aan fijne roomboter koekjes, cakejes, bonbons, mini friandises en vers fruit. Het belooft een oogstrelend tafereeltje te worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| vanaf 8 personen | ca. 2½ uur | va. € 29,- p.p. locatie afhankelijk |

Workshop sieraden maken & Luxe High Tea

Kieke Le Chique legt je volledig in de watten met een Luxe High Tea in combinatie met een workshop sieraden maken. Op de ene tafel siert een mooi Engels porseleinen servies, etagères vol hartige en zoete hapjes. Op de andere afgerokte tafel fonkelen alle onderdelen voor de workshop sieraden maken. Laat je maar eens goed verwennen tijdens deze creatieve party.

Na ontvangst van de gasten schenken wij luxe verse theesoorten van o.a. Chinese-bloembollen, verse munt en kruidenplantjes van het seizoen. Op tafel staat melk en biologische honing zoals het huurt én karaffen biologische limonades met vers fruit. Op etagères presenteren wij onder meer scones, clotted cream, biologische jam, macarons, drie smaken sandwiches op verschillende soorten brood, prachtige friandises, vers fruit en nog veel meer lekkers! Een High Tea van Kieke Le Chique is niet alleen smakelijk maar ziet er ook oogstrelend uit. Door gebruik te maken van linnengoed, oud Engels serviesgoed, etagères en tafeldecoratie zal je dit tafereeltje niet snel vergeten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om jou workshopdetails en locatiewensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| vanaf 8 personen | ca. 3 uur | va. € 49,- p.p. locatie afhankelijk |