Workshop – Enkelbandjes maken

Workshop – Enkelbandje maken

In de workshop enkelbandje maken bestaat de mogelijkheid om in plaats hiervan een handbandje te maken, een prachtige hand versiering tot aan je ringvinger. Ook bij deze workshop halen wij weer alles uit kast om jou een super leuke middag te bezorgen. Wij presenteren mooie materialen zoals zilver-, goud- en rosé-goudkleurige kettinkjes, bedels, natuurstenen kralen, glaskralen en andere trendy hangers en onderdelen.

We leren je handig omgaan met sieraadtangen en kraaltjes aanzetten. Natuurlijk kun je kiezen voor een knooptechniek zodat je zonder slotjes een altijd passend enkelbandje kunt maken. Met de knooptechniek is er een leuke variatie aan frisse kleuren koord en glaskraaltjes. Laat je verleiden door alle mogelijke creaties. De workshops onderling kunnen natuurlijk heel goed gecombineerd worden zodat je een leuke set kunt creëren. Je kunt deze workshop ook uitbreiden met een Luxe Thee arrangement of High Tea Le Chique op brocante Engels porseleinen serviesgoed en etagères.

Lijkt dit je erg leuk om te doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om jou workshop details en locatie wensen met ons door te spreken. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen.

| Vanaf 8 personen | ca. 1½ uur | va. € 18,00 p.p. locatie en horeca afhankelijk | Kids va. € 14,00 p.p.