Workshop – Hoeden pimpen

Pimp je eigen Bohemian cowboy hoed!

Ben je op zoek naar een creatieve uitspatting op het strand, in je eigen tuin of op een andere hippe locatie? Laat je dan inspireren door Kieke le Chique in een workshop hoeden Pimpen. We werken met kwalitatieve hoeden van stro die lekker zitten en de rand van de hoed naar eigen hand gezet kan worden. Bepaal zelf of je de hoed stoer of stylish wilt dragen.

Kieke le Chique werkt met een ruime keuze aan mooie materialen die allemaal voor je klaar worden gezet. De keuze is reuze en bestaat uit onder andere verschillende soorten lint en kant, suède veters om te vlechten en van alles aan te hangen, mooie stoffen om banden van de maken, applicaties, kettingen in o.a. de kleuren zilver, goud en rosé-goud. Daarnaast zijn er prachtige kralen om te rijgen of hangers van te maken en is er een variatie aan bedels en veertjes.

Als je ook maar een piep klein beetje overweg kunt met naald en garen, leren wij je dit toepassen. Dit geldt ook voor het gebruik van de sieraadtangen en het verlijmen van kleine onderdelen. Wij staan voor je klaar om te helpen waar nodig, ook tijdens je creatieve proces. Linksom of rechtsom ga jij na de workshop gepimt en stylish de zon tegemoet.

De workshop is goed te combineren als onderdeel van een dagprogramma. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of ander thema feest. Vier het goed, vier het memorabel met een Bohemian hoed van Kieke le Chique!

Ben je gek op pimpen en creatieve uitstapjes? Kijk dan ook eens naar de workshops sieraden maken voor dames, heren of kinderfeestjes.

Lijkt dit je bijzonder leuk om te doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om jou workshop details en locatie wensen met ons door te spreken. Een uitbreiding met feestelijke aankleding, een Luxe Thee arrangement of High Tea Le Chique met brocante Engels porseleinen serviesgoed is mogelijk. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen. Wij nemen en elk geval altijd een enorm dosis enthousiasme mee.

| Vanaf 8 personen | ca. 2 uur | va. € 29,00 p.p. locatie, horeca en aankleding afhankelijk |