Workshop – Tashanger sleutelhanger maken

Maak je eigen tashanger of sleutelhanger

Maak in deze workshop een hippe tashanger om je tas mee te pimpen of een stoere sleutelhanger. Heb je een nieuw huis gekocht of gehuurd, maak er dan een ná de verbouwing een feestje van. Maak de sleutelhanger in de kleur en de stijl die bij jou past – and get your keys chained! Heb je een tas die een mooie tashanger kan gebruiken dan maak je er een die bij je tas past. Met of zonder sleutels zijn ze sowieso super leuk om te zien. Laat je inspireren in deze workshop door alle mooie onderdelen en kleuren van Kieke Le Chique. We werken met kwalitatieve karabijnen en stalen ringen. Bepaal zelf of je ton-sur-ton of juist met bonte kleuren wilt werken.

De dames weten hier wel raad mee! We leren je met sieraad tangen werken, we gaan rijgen, knopen, kettelen, alles kan worden toegepast om jouw favoriete hanger te maken. Hang die maar aan je tas! Voor de mannen hebben we een houten boomstam, een hamer en pot-nagels om stoer mee aan de slag te gaan. Of verschillende kleuren paracords om een grove knooptechniek toe te passen. Kids gaan knopen en rijgen met gekleurde wax-koortjes, bedeltjes en bonte kralen om er een vrolijke geheel van te maken.

Lijkt dit je bijzonder leuk om te doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je workshop details en locatie wensen door te spreken. Dit kan natuurlijk worden gecombineerd met een Luxe Thee arrangement of een High Tea op brocante Engels porseleinen serviesgoed. Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen. Wij nemen en elk geval altijd een enorm dosis enthousiasme mee.

| Vanaf 8 personen | ca. 1½ uur | va. € 20,00 p.p. locatie, horeca en aankleding afhankelijk | Kids va. € 15,00 p.p.