Workshop – Tassen pimpen

Pimp je eigen palmblad tas tot Ibiza bag!

Pimp je eigen palmblad tas tot Ibiza stylish bag. Ben je op zoek naar een creatieve uitspatting op het strand, in je eigen tuin of op een andere hippe locatie? Laat je dan inspireren door Kieke le Chique in een workshop tassen Pimpen. We werken met kwalitatieve tassen van palmblad gevlochten die lekker dragen, met korten of lange schouderband.

Kieke Le Chique werkt met een ruime keuze aan mooie materialen die allemaal voor je worden klaargezet. De keuze is rijkelijk en bestaat uit onder andere verschillende soorten lint en kant, suède veters om te vlechten en van alles om eraan te hangen, mooie kleuren bolletjes banden en mooie kleuren krijtverf om je eigen applicatie mee te verven. Daarnaast zijn er prachtige kralen om te rijgen om tashangers van te maken.

Als je ook maar een piep klein beetje overweg kunt met naald en garen, leren wij je dit toepassen. We leren je sieraad-tangen te gebruiken, verven met sjablonen en het verlijmen van kleine onderdelen. Wij staan voor je klaar om te helpen waar nodig, ook tijdens je creatieve proces. Linksom of rechtsom ga jij na de workshop gepimt en stylish met deze mooie tas de zon tegemoet.

De workshop is goed te combineren als onderdeel van een dagprogramma. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of ander thema feest. Vier het goed, vier het memorabel met een Bohemian tas van Kieke Le Chique!

Ben je gek op pimpen en creatieve uitstapjes? Kijk dan ook eens naar de workshops sieraden maken voor dames, heren of kinderfeestjes.

Lijkt dit je bijzonder leuk om te doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om jouw workshop details en locatie wensen met ons door te spreken. Een uitbreiding met feestelijke aankleding, een Luxe Thee arrangement of Luxe High Tea met brocante Engels porseleinen serviesgoed is ook mogelijk.
Vraag ook naar de mogelijkheden als je met minder personen wilt deelnemen. Wij nemen en elk geval altijd een enorm dosis enthousiasme mee.

| Vanaf 8 personen | ca. 2 uur | va. € 35,00 p.p. locatie, horeca en aankleding afhankelijk |